PROFIL
 
GRATIS TING
 
VISITKORT
 
WEBDESIGN
 
WEBHOSTING

     
For ganske få år siden var hjemmesider noget, der stort set kun blev designet til firmaer. Det var forholdsvis dyrt at få fremstillet en hjemmeside.

I dag er det ret almindeligt, at man har en hjemmeside og i mange tilfælde er den hjemmelavet. Der findes dog "næsten gratis" hjemmeside muligheder, her kan nævnes 123hjemmesider og Mono.net sites, se

www.123hjemmeside.dk

http://www.mono.net/dk/

Begge er vældig gode og nemme at bruge, også for nybegyndere.

Man kan også selv kreere sine hjemmesider, og har man lyst og interesse, er det et sjovt arbejde, der efterhånden kan udvikle sig til en god hobby.

Har du lyst og mod på at prøve, så kontakt mig på: nevadesign.dk@gmail.com   - se også WEBDESIGN

Når hjemmesiden er klar, skal den overføres til den server du er tilknyttet via din mail operatør og her vil du få tildelt et navn, der som regel er langt og besværligt.

DOMÆNER

Du kan også købe eller leje et domænenavn, læs her:

Køb/Leje af .dk-domænenavn
Domænenavne, der ender på .dk, kan ikke købes, men lånes. Alle kan registrere et .dk-domænenavn og erhverve sig brugsretten til det pågældende domænenavn.
.dk-domænenavne tildeles efter først-til-mølle princippet. Og du skal kontakte en godkendt registrator for at registrere et .dk-domænenavn. Du kan ikke få det gennem DK Hostmaster.
Det er op til dig, hvilken registrator du vil bruge. Via Teknisk administration, Registratorer og Godkendte registratorer finder du en række firmaer, som kan hjælpe dig med at registrere et .dk-domænenavn.
Du kan se listen over alle godkendte registratorer. HER

Du kan også købe et Webhotel og have dine hjemmesidefiler liggende i Webhotellets server, det koster selvfølgelig noget (forskellige webhotelstørrelser med deraf forskellige priser).

En biligere metode er at købe en URL pegning. På den måde beholder du dit lidt lange navn, du har fået hos din operatør til din hjemmeside, men en URL pegning vil give dig mulighed for et selvalgt og kortere navn, der ved pegning viser hjemmesiden med det lange navn fra din operatørs server, selv om Brugerne på Internettet kun ser dit domænenavn.

 

 

 
SIKKERHED
 
DOMÆNER
 
FTP
 
LINK
 
HJEM