PROFIL
 
GRATIS TING
 
VISITKORT
 
WEBDESIGN
 
WEBHOSTING

Jeg har i mange år undervist i EDB/IT, kreeret hjemmesider, visitkort, brevpapir, indbydelser, glaskort, databaser og meget andet, og nu hvor jeg har tiden til rådighed, som jeg ønsker, kan jeg hjælpe venner, bekendte og andre interesserede med alle de mange ting, som kan gøre det svært at benytte edb/IT.

Siden 1990 har jeg undervist i edb, både i Danmark og i udlandet (Afrika). Det har været undervisning på mange niveauer og rettet mod mange forskellige mennesker med yderst varierende formål, lige fra tekstbehandling, regneark, præsentations materiale, databaseværktøjer, udvikling af mindre programapplikationer og billedbehandling samt webdesign.
 
De fleste mennesker har i dag indset, at EDB og IT er en stor hjælp i hverdagen, et værktøj, man har svært ved at undvære, så derfor har jeg lagt gode tips om "hvordan man gør" samt nyttige links ud på disse sider. Jeg håber du kan bruge noget af det.

Hvis du foretrækker at få fremstillet nogle af de viste produkter frem for selv at kaste dig ud i opgaven, kan dette også lade sig gøre, blot send en mail.
Du er ogå velkommen til at sende en mail, hvis du har edb-problemer, så vil jeg forsøge at hjælpe. Mail til: nevadesign.dk@gmail.com  


 

SIKKERHED
 
DOMÆNER
 
FTP
 
LINK
 
HJEM