PROFIL
 
GRATIS TING
 
VISITKORT
 
WEBDESIGN
 
WEBHOSTING

Internettet er blevet en naturlig del af vores hverdag, det er der næppe nogen der vil betvivle. Men det gør os også mere sårbare fordi vores sikkerhed er truet, især hvad angår vores personlige sikkerhed, når vi mailer og chatter, sender oplysninger om os selv og vores omverden ud på hjemmesider, chatrooms og blogs mv. F.eks. Facebook, Myspace m.fl.

 Vi betaler vores regninger over Netbanken, køber ting over internettet, og sælger/køber på internetauktioner osv.

Alt dette kan misbruges af hackere til at trænge ind på vores computere og foresage stor skade. Derfor er vi alle udstyret med anti-virus programmer, firewalls og andet sikkerhedssoftware. At købe og vedligeholde disse programmer kan være en dyr affære og det er ikke sikkert at de dyre programmer er bedre end de frie programmer, som kan downloades kvit og frit.
Her kan nævnes :
AVG antivirus - en meget god og gratis antivirus pakke - tryk på download af "Free Basic protection".

Ved indkøb over nettet kan man vælge forskellige måder at betale på, men en meget vigtig regel er, OPLYS ALDRIG DIT CPR nr., DIT PASSWORD eller andre KODER, hverken til din Netbank, din mailforbindelse eller andre steder, hvor du bruger log-in. Læg heller ikke disse koder i kopi på din computer, men gem dem f.eks. på en USB nøgle. Dette gælder selvfølgelig også din digitale signatur.

Ved betaling over internettet kan med sikkerhed benyttes PayPal.

I dine e-mails bør du aldrig lægge ovennævnte oplysninger ind, ligesom du også skal være forsigtig med personlige oplysninger. Mails kan ved fejl havne i de forkerte hænder.

På samme måde skal du også være forsigtig med oplysninger som adresser, telefonnumre o.lign. samt information om hvor du befinder dig og hvornår på Facebook, Myspace og andre offentlige rum.

 

 
SIKKERHED
 
DOMÆNER
 
FTP
 
LINK
 
HJEM